Wanhan nuoret

Maata Näkyvissä

Maata Näkyvissä -festarit järjestetään joka vuosi Turussa marraskuun puolivälissä. Euroopan suurimpana gospeltapahtuma Maata Näkyvissä kerää vuosittain Turkuhalliin yli 10 000 kävijää. Myös Mäntsälästä on perinteisesti suunnannut Turkuun bussilastillinen nuoria nauttimaan festareiden tunnelmasta. Tapahtumasta saa tietoa sivuilta www.maatanakyvissa.fi

MNFTera
Teran keikka Maata Näkyvissä -festareilla 2011

Maata Näkyvissä 16.-18.11.2018


Viikonloppureissu Turkuun Maata Näkyvissä festareille tehdään tietysti tänäkin vuonna! Matkaan lähdemme perjantaina iltapäivällä Wanhalta siten, että olemme perillä Turussa sopivasti illan tärkeimpien ohjelmien startatessa. Voit joutua anomaan poissaoloa koulusta. Leirikirjeen yhteydessä saat lapun, jonka avulla voit koulussa asiaa esitellä.

Festarit pidetään Turun messukeskuksessa ja Turkuhallissa. Festarialueelta poistumme vain koko porukka yhdessä ja tällöin osoitteena on majoituspaikkamme jonkin Turun viehättävän koulun lattialla. Kaikki ruokailut tapahtuvat messukeskuksessa ja kuuluvat paketin hintaan. Lisäksi tapahtumapaikan kioskeista saa grilliruokaa yms.

Reissun hinta on 70 euroa ja sisältää kaiken välttämättömän, eli matkat, ohjelman, majoituksen ja ruuat. Lisäkustannuksia tulee siis vain mikäli haluat evästää ruokailujen välillä tai ostaa esim. bändituotteita.

Lisätietoa Mikalta


Ilmoittaumisaikaa on jatkettu ma 29.10 asti,  lomakkeelle tästä!