Wanhan nuoret

Kouluikäisille

Alakouluikäisille tytöille ja pojille järjestetään seurakunnan kerhoja, leirejä ja retkiä sekä erilaisia tapahtumia. Toiminnan tavoitteena on tarjota monipuolista tekemisstä ja tukea lapsen kristillistä kasvua.

Kouluikäisiä kutsutaan perheidensä kanssa seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin sekä erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

Seurakunnan työntekijät ovat mukana koulun arjessa. Kouluilla pidetään päivänavauksia, koulukinkereitä ja kouluvierailutunteja sekä järjestetään koululuokille suunnattuja ohjelmakokonaisuuksia.UUSIA KERHOJA!!!

Syysloman jälkeen alkaa kaksi uuttaa kokkikerhoa.

Suklaaleivonnaiset-kokkikerhossa valmistetaan suklaasta mitä maittavimpia leivonnaisia. Kerho on tarkoitettu 4-6 -luokkalaisille. Kerho kokoontuu kerhokulmassa maanantaisin klo 16-18 KERHO ON TÄYNNÄ!

Makumatka maailman ympäri- kokkikerhossa kokkaillaan ruokia eri puolilta maailmaa. Kerho on tarkoitettu 4-6-luokkalaisille. Kerho kokoontuu kerhokulmassa torstaisin klo 17-19

Ilmoittautuminen tästä.


Syyskauden kerhot

Osa tyttöjen ja poikien kerhoista alkaa 20.8. alkavalla viikolla. Tutut kerhot; kokki-, askartelu- ja liikuntakerho pyritään aloittamaan 10.9. alkavalla viikolla.Kerhotoiminta


Kerhoissa käy viikoittain paljon tyttöjä ja poikia pelaamassa sählyä, kokkaamassa, askartelemassa ja touhuamassa. Kerhot ovat tarkoitettu kouluikäisille tytöille ja pojille. Kerhot ovat maksuttomia.

Kerho on turvallinen paikka opetella yhteispelin sääntöjä. Kerhossa pidetään esillä sitä, että meidät on kasteessa kutsuttu Taivaan Isän yhteyteen. Leikkiminen ja muu tekeminen kulkee käsi kädessä kristillisen kasvatuksen kanssa.

Leirit

Koulujen lomien aikana sekä joskus viikonloppuisin järjestetään leirejä.

Leirillä on päiväohjelma, johon kuuluu monipuolista toimintaa. Leireillä askarrellaan, leikitään, lauletaan, hiljennytään, ulkoillaan, syödään ja tutustutaan uusiin kavereihin. Uusia kavereita voi myöhemmin tavata kerhoissa, retkillä, tai tapahtumissa.

Leireistä enemmän täällä.


Retket ja tapahtumat

Kouluikäisille järjestään erilaisia retkiä ja tapahtumia. Osaan niistä myös perheet ovat tervetulleita.

Tapahtumista ja retkistä löytää lisätietoja täältä tai seurakunnan ilmoitustauluilta ja lehdistä.